Rendezvények

 
Délpesti Horgásztó
2018. július 28.
Nevezők: 15
Rendező: Pop Attila
Délpesti Horgásztó
2018. augusztus 05.
Nevezők: 12
Rendező: Pop Attila
Moby dick horgásztó
2018. augusztus 18.
Nevezők: 10
Rendező: Pop Attila
Moby dick horgásztó
2018. július 18 - augusztus 18.
Résztvevők: 0
Rendező: Pop Attila
2018. augusztus 25.
Nevezők: 5
Rendező: Pop Attila
Moby dick horgásztó
2018. szeptember 01.
Nevezők: 0
Rendező: Pop Attila
Préri horgásztó
2018. szeptember 09.
Nevezők: 77
Rendező: Halat.hu
 

Partnereink

 

 

 


Ajánló

 

Galéria és képek

 
 195   0
 
 
 380   0
 
 192   0
 
 
 211   0
 
 398   0
 
 
 319   0
 

Szavazás

 

  Guttyi nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/3 versenyre 11 órája
 
 

Friss hírek

 
Rövid hírek   2017. február 08.   0 hozzászólás
 

Emlékeim szerint összesen 5 alkalommal fordult elő, hogy a falról töröltünk valamit, ebből ma ugyanazt kétszer, korábban meg ugyanazt külön napokon.

Nem szeretném ha ilyen ügyekből harag, vagy sértődés lenne, ezért röviden igyekszem körbejárni a dolgot. Mit érdemes tudni ahhoz, hogy logikus lehessen ahogy reagálunk valamire, vagy ahogy kezeljük az oldalon az információkat:

  • A halat.hu egy üzleti vállalkozás,
  • Mint ilyen legalább 0 forintos egyenleget kell mutatnia minden évnek, de kívánatos, ha hasznot hoz,
  • Egyszerű felhasználóknak igyekszünk a legkevesebb megkötéssel szolgáltatni és a minimális cenzúrát alkalmazni (szerintem ezt sokan igazolhatják),
  • Üzleti jellegű felhasználása az oldalnak, csak közös megállapodás esetén lehetséges, bizonyos esetekben ingyenesen (pl. versenyszervezők részére a versenyek kiírása és kezelése), bizonyos esetekben ellenszolgáltatás ellenében (pl. banneren hirdetők),
  • Ez nem egy Facebbok csoport, amit mi csinálunk és/vagy mi vagyunk az adminok és küzdünk, hogy 10-ből 1 beszélgetés normálisan menjen, hanem egy vállalkozás terméke, ami felett 100%-ban rendelkezünk,
  • Nem gyártunk, nem forgalmazunk nagykereskedelmi szinten és nem is üzemeltetünk webáruházat, így az oldal teljesen másképp működik mint bármelyik másik hazánkban a horgászat témában,
  • Bevételünk a reklámokból vannak és a halat.hu-val kezdődő nevű saját versenyeinkből,
  • Egyetlen versenyt sem üldözünk, vagy tekintünk ellenségnek, amelyik betartja a játékszabályokat, ezek a versenyek konkurenciák, de ez szükséges és jó is, teret is adunk ingyenesen az oldalunk számos szolgáltatásának használatához minden versenyszervezőnek akivel megállapodtunk és elfogadta azt a kevés kritériumot amit mi kérünk, 
  • Reméljük, hogy a versenyzők magas szintű kiszolgálásában segítünk az oldalunkkal és az évenkénti fejlesztésekkel

Egy-két pontot kicsit kifejtve azt tudom mondani, hogy a fal nem hirdetésre van, ha pedig valamit törlünk azt érdemes megkérdezni miért tettük, nem pedig felrakni újra. Én magam is hirdetek a Facebookon, de meg szoktam kérdezni, hogy nem zavaró-e, vagy olyan helyre rakom ki ahol a szabály ezt engedi. 

Horgászverseny ügyben mindenkit szeretettel látunk. Azt se kérjük, hogy egy verseny csak nálunk legyen kiírva, amit kérünk az nagyon egyszerű: legyen a verseny legális (természetesen nem ellenőrizzük, de nem szeretnénk ha minket venne elő valamelyik hatóság és a tisztességtelen versenyt sem támogatjuk) és átlátható a jelentkezők számára, legyenek fent a nevezők nálunk, lehessen nálunk nevezni és ha nem is azonnal, de 24 órán belül kerüljön fel hozzánk a verseny eredménye. Kérjük, még hogy aki sok versenyt csinál írjon 1-2 beharangozót vagy beszámolót, ez amúgy a szervező érdeke is, mivel így ismerik meg a versenyeit. A szervezőknek a kiírásban, a verseny nevében és a cikkekben is engedjük, hogy támogatóikat megjelenítsék (természetesen ingyen). Ha a támogatók termékeit akarja valaki bemutatni egy cikkben, azt már reklámnak kezeljük és fizetni kell érte. Ha a fentieket átgondolja valaki, lehet arra fog jutni, hogy ezek inkább a versenyzőknek nyújtott szolgáltatások színvonalát hivatottak biztosítani. És ha erre jut igaza van! Ez volt a motivációnk mikor összeszedtük ki csatlakozhat hozzánk.

Mindebből következik, hogy a fentieket tartalmazó kétoldalú megállapodás nélkül senki nem írhat ki és nem reklámozhat nálunk horgászversenyt és semmi mást se. Minden megkeresésre hamar válaszolunk amúgy és a teljesen szürreális ajánlatok kivételével eddig mindenkivel találtunk lehetőséget az együttműködésre. 

Doki

 

 
Címkék: reklám
 
 
Most itt vannak
Kapcsolódó cikkek
Doki
szerkesztő
 
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Videók

 

Ajánló

 

Események

 
  Guttyi nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/3 versenyre 11 órája
  Németh Bianka nevezett a Women's Only Feeder Challenge versenyre 2 napja
  Szileni nevezett a Feeder Adventures Family Team Challenge versenyre 4 napja
  Szileni nevezett a Women's Only Feeder Challenge versenyre 4 napja
  kedveli a(z) Préri Parádé című blogot. 5 napja
  kedveli a(z) Iskolák közötti... című cikket. 5 napja
  kedveli a(z) Minden verseny számít című cikket. 5 napja
  kedveli a(z) Feeder Adventures... című cikket. 5 napja
  kedveli a(z) Halat.hu-Dovit Methodozás... című cikket. 5 napja
 
 
 
Írok a HALATra
Balogh Laci Felkerültek a Methodozás Mesterei I. fordulójának az eredményei!
0 hozzászólás
Doki Mit gondolhat aki kitesz ide a falra egy versenyhirdetést úgy, hogy egy szót se szól nekünk? Vajon látta az oldalt?
0 hozzászólás
fugitive Tisztelt Szervező Urak! Nagy kérés lenne, hogy aki a Halat.hu oldalon szervez versenyt, az töltse fel legyen szíves az eredményeket is oda? Szinte senki nem teszi meg - pedig jól áttekinthető és nyomon követhető lenne. Főként a sorozatoknál.
1 hozzászólás
Roland Osztermann sziasztok a Mai Mobydick 2. feeder Adventurs super kupa eredmányét hol találom??

3 hozzászólás
Attila Szekszárdi Hévízgyörki KIFOGLAK TÓ!
0 hozzászólás
feederadventures Sziasztok. Sajnos a Feeder Adventures Moby Kupa elmarad ,mert a jég még nem adta meg magát.
Sajnálom,és ne feledjétek a jövő hét már biztosan a versenyekről szól majd !

0 hozzászólás
Olivver Sziasztok!
Tudtok vmit a márc. 10-én megrendezésre kerülő Feeder Adventures versenyről? Elmarad vagy még nem tudni?

4 hozzászólás
László Dobrotka Szerettem volna hozzáadni a zalalövői Borostyán tavat, ahol horgászegyesületünk a Borostyán HE várja szeretettel a horgászokat . A Campingben sátor, lakókocsi elhelyezés lehetősége , kultúrált faházak és étterem állnak a vendégek rendelkezésére. www. zalalovohorgaszto.hupont.hu Dobrotka László 30-4331022

1 hozzászólás
Olivver Sziasztok!
Kérdésem az lenne, h a Moby Nagy Nevelő taván mivel etet a gazda? Tudja vki? Kukorica alapú, vagy halliszt alapú lehet a takarmány?

3 hozzászólás
Bodó György Sziasztok!
Sajnos a Pető intézeti versenyen nem tudok ott lenni, de ha nektek jó és adtok egy bankszámla számot szívesen elutalnám azt az összeget, amit a versenyre szántam.

1 hozzászólás