Rendezvények

 
Moby dick horgásztó
2019. január 20.
Nevezők: 26
Rendező: Feeder Adventures
Kána horgásztó
2019. január 26.
Nevezők: 19
Rendező: Feeder Adventures
Moby dick horgásztó
2019. február 09.
Nevezők: 16
Rendező: Feeder Adventures
Moby dick horgásztó
2019. február 16.
Nevezők: 15
Rendező: Feeder Adventures
Moby dick horgásztó
2019. február 23.
Nevezők: 19
Rendező: Feeder Adventures
Moby dick horgásztó
2019. március 16.
Nevezők: 0
Rendező:
Préri horgásztó
2019. március 17.
Nevezők: 20
Rendező: Doktorits András
 

Partnereink

 

 

 


Ajánló

 

Galéria és képek

 
 288   0
 
 
 170   0
 
 334   0
 
 
 278   0
 
 310   0
 
 
 221   0
 

Szavazás

 

  Krisztián Fábián nevezett a Feeder Adventures - Január kupa versenyre 1 órája
 
 

Friss hírek

 
Egyéb   2018. március 04.   0 hozzászólás
 

Talán ez a szezonváltás hozta a horgászéletemben a legnagyobb változásokat egyszerre, egy kis áttekintés mellett, hadd mutassam be az idei újdonságokat!

Sokan tudjátok, hogy egy hosszú folyamat kicsúcsosodásának pillanatában kiszálltunk az amatőr versenyek szervezéséből. Öt verseny maradt meg összesen, a Methodozás mesterei négy fordulóval és a Pető intézet óvodásait támogató verseny. Ezek a versenyek egyediek, mi “találtuk” ki őket és sajnáltuk volna, ha eltűnnek. De mit is csinálunk a felszabadult időben? Aki ismer minket, nem úgy képzeli el, hogy fekszünk otthon és álmodozunk a pecáról. Laci és én is egyből elkezdtünk számunkra kihívást rejtő versenyeket keresni, ahol nyugodtan indulhatunk. A sok szervezés miatt ezekből teljesen kimaradtunk az előző években. Én a Haldorádó versenyeit néztem ki magamnak és a Method OB is reális lett az aránylag közeli pálya miatt, már nem eredményt elérni, hanem egyáltalán elindulni. 

Az, hogy engem mi érdekel a peca téren még jobban, az nem volt kérdés: kicsit többet horgászni, fejlődni, tanulni és tanítani. Ahogy a gyerektáboros cikkben láthattátok, a Prérin idén már három gyerektábor lesz és csatlakozni fogok a nyár végihez is a Balatonon!

A FeHoVá-n annyira sokan kérdezték, hogy nem lesz-e családi jellegű lehetőség a közös pecára, hogy a második nap reggelén, már a dátumokat kerestük és ki is jelöltünk három hétvégét, ahova akár egy napra is, nem csak gyerekeket hanem az egész családot várjuk (Április 21-22, május 5-6, június 2-3). Ezekkel a családos hétvégével némileg árfedésben indul az idei legnagyobb kihívás számomra: felnőtteket szeretnénk közelebb segíteni a sikeres horgászathoz. 

Erről fogok bővebben írni majd, de engedjetek meg pár gondolatot. Én a legfontosabbnak tartom azon cégek munkáit, akik nem csak termékeket árulnak, hanem segítenek a módszerek elsajátításában is. Jellegüknél fogva ezek a cégek videókban tudnak nagy tömegeket elérni. Ez nagyon fontos és általam tisztelt tevékenység, de ahogy a vízpartokon látni, nem lehet így mindenkinek minden kérdésére választ adni. Én nem gondolom, hogy olyan tudásom lenne, mint ezen filmek főszereplőinek, de az látszik, hogy a négy évtized horgászat alatt sikerült egy használható szemléletet kialakítanom. Ezek a napok nem a profi versenyzőknek szólnak, bár lenne aki jól érezné magát és még hasznosnak is érezné talán egy két részét. Ezek a napok közös gondolkodásról, szemléletről, közös tanulásról és egyedül megvalósíthatatlan gyakorlásról fognak szólni a Préri tavon, akár teljesen kezdőknek is. Remélem amellett, hogy sok kérdésre egyből tudunk majd válaszolni, lesz olyan is, amit közösen fogunk megfejteni, ezzel közelebb jutva a legkomolyabb csodafegyverhez, a megfelelő gondolkodáshoz. Már arra is kíváncsi vagyok, hogy hányan vállalják be, hogy szeretnének fejlődni!?

Amiért most tollat ragadtam, az igazából a legelső rendezvény az idei naptárban. 2017-ben biztosak voltunk a Préri étterem gyereknapi rendezvénye után, hogy nem lesz többet ilyen, mégis, magát a gondolatot nehezen tudtuk elengedni, szerettük ezeket a napokat. Így idén azt találtuk ki, hogy az ötleteket és erőforrásainkat összerakva a horgasztaborok.hu csapatával egy a nyári horgásztáboroknak nyílt napot szervezünk, gyerekprogramokkal, emellett pedig a Préri tó és Préri étterem és horgászbolt is kedveskedik vendégeinek valamivel. Ehhez csatolunk még egy vízparti minikiállítást és egy horgászbörzét is. Nézzük ezt részletesen!

Horgásztábor nyílt nap, börze és akció a horgászboltban, minikiállítás a vízparton 2018. április 14-én

A horgasztaborok.hu és az étterem biztosítja a gyerekek szórakozását és a gyerektáborok szervezőivel is találkozhatnak a szülők. Milyen programok várják a gyerekeket:

 • horgászat a kárászos tavon
 • arcfestés
 • csillámtetkó
 • gipsz öntvények kifestése
 • színezők
 • tésztafűzés
 • ugrálóvárak
 • játékpeca

A horgászcikkekkel és bemutatókkal kapcsolatban a horgászbolt felel a programokért:

 • börze keretén belül mindenki árulhatja amije van, de már nem kell neki (aki szeretne árulni kérjük a Préri étterem és horgászbolt Facebook oldalának ezt üzenetben jelezze, esetleg 1-2 fényképpel a várható portékákról)
 • a horgászbolt kiárusítást tart azokból a termékekből amiket valamilyen okból nem tartunk tovább, ezek nem rossz termékek, csak nincs végtelen helyünk és sok az újdonság és új márka, felszámoljuk például a pergetéshez kapcsolódó készletünk nagy részét
 • a horgászboltban minden minimum 20%-os kedvezménnyel kapható majd, a legújabb dolgok is és nem épp mutatóba lesz pár darab, Dovit, Haldorádó és Preston biztosan többszöröse lesz a szokásos készletnek
 • Ha ezen a napon rendelsz Preston vagy Korum terméket és le is előlegezed, arra szintén jár a 20% kedvezmény, legyen az bot, szék, láda vagy bármi más (ez az akció 10 000,- feletti rendelésre vonatkozik)
 • A parton két kis standon Varga János a TopMix színeiben és Pechnyó Gergely a Dovitot képviselve várja majd az érdeklődőket, de nem csak termékekkel hanem a teljes felszerelésükkel, állítólag még ki is lehet próbálni azokat. Jánost kérdezhetitek a 2017-es Method OB szerzett bajnoki címének történetéről, Preston, Korum és Sonubaits termékekről. Gergő a idei Dovit újdonságokkal vár mindenkit, de itt ugyan úgy nem csak szagolni lehet,  hanem bekeverés mellett, akár élesben ki is próbálhatjátok a termékeket. Emellett természetesen a versenyszerelését is szemügyre vehetitek, ahol a legújabb vagy néha még a nem is kapható By Döme termékek sorakoznak.

A tóra érkező horgászok közül pedig az első 200 egy kupont kap, amivel következő alkalommal egy napijegy áráért ketten jöhetnek pecázni a nyári szezon előtt, azaz június 15-ig, így meghívhatnak magukkal horgászni valakit egy napra!

Belépés ingyenes, de aki horgászni is akar, az a bejáratnál napijegyet kell váltson!

Írta: Doktorits András

 

 
 
 
Most itt vannak
Kapcsolódó cikkek
Doki
szerkesztő
 
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Videók

 

Ajánló

 

Események

 
  Krisztián Fábián nevezett a Feeder Adventures - Január kupa versenyre 1 órája
  Martin Nagy nevezett a Feeder Adventures -Valentin Kupa versenyre 3 órája
  Gyimesibence nevezett a Feeder Adventures - Január kupa versenyre 5 órája
  Gyimesilászló nevezett a Feeder Adventures - Január kupa versenyre 5 órája
  Gabesz Oláh nevezett a Feeder Adventures - Január kupa versenyre 5 órája
  Kovács Laci nevezett a Feeder Adventures -Valentin Kupa versenyre 5 órája
  Béla Klusóczki nevezett a Feeder Adventures - Január kupa versenyre 5 órája
  Kovács Laci nevezett a Feeder Adventures - Február Kupa versenyre 5 órája
  János Palásti nevezett a Feeder Adventures -Feeder Warrior versenyre 6 órája
  Mark1982 nevezett a Feeder Adventures - Január kupa versenyre 8 órája
  Mindi feltöltött egy képet a galériájába. 19 órája
  Àkos Csörgei nevezett a I.Palotavárosi Method Feeder Elite Kupa versenyre 19 órája
  Palastiz nevezett a Préri Elite Feeder Legue 2019. II.Forduló versenyre 20 órája
 
 
 
Írok a HALATra
Csővári Tibor Hol lehet fizetni a Palotavárosi versenyekre?
0 hozzászólás
feederadventures Sziasztok.
A hétvégi Feeder Adventures Újév kupa elmarad ,mert a tavak befagytak. Köszönöm a megértéseteket!

0 hozzászólás
Szikszai Zoltán

Szilveszter kupa lesz?


5 hozzászólás
Kocsis Gábor verseny nevezési díját a helyszínen kell fizetni?

3 hozzászólás
ho-ho Szép na ma voltam Hatvan Görbeéri tó hórgászni visszafordithatan az ösz bármenyire finoman horgásztam egy dévér két naphal és egy bodorka jöt ha lesz még ilyen szép idő elmegyünk valamere horgászni!!!
0 hozzászólás
Doki Új galériába találjátok a Metodozás mesterein készült képeket.

0 hozzászólás
ho-ho Szép estét mai horgászat halászon 30db ponty és négy db ment el átlag 2-3kg körül voltak!!!
1 hozzászólás
ho-ho https://m.facebook.com/halaszhalasto/?locale2=hu_HU
1 hozzászólás
ho-ho Esti vendég 7kg52dkg 014 előke 14es horog!!!
0 hozzászólás
ho-ho Szép napot holnap horgászat!!!!
4 hozzászólás