Rendezvények

 
Délpesti Horgásztó
2018. június 23.
Nevezők: 25
Rendező: Pop Attila
Préri horgászbolt
2018. június 24.
Nevezők: 41
Rendező: Halat.hu
Moby dick horgásztó
2018. június 30.
Nevezők: 20
Rendező: Pop Attila
Moby dick horgásztó
2018. július 01.
Nevezők: 7
Rendező: Pop Attila
Moby dick horgásztó
2018. július 08.
Nevezők: 10
Rendező: Pop Attila
Moby dick horgásztó
2018. július 08.
Nevezők: 31
Rendező: Pop Attila
Moby dick horgásztó
2018. július 14.
Nevezők: 7
Rendező: Pop Attila
 

Partnereink

 

 

 


Ajánló

 

Galéria és képek

 
 303   0
 
 
 313   0
 
 224   0
 
 
 172   0
 
 181   0
 
 
 217   0
 

Szavazás

 

  Bandesz nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/4 versenyre 36 perce
 
 

Friss hírek

 
Egyéb   2018. március 04.   0 hozzászólás
 

Talán ez a szezonváltás hozta a horgászéletemben a legnagyobb változásokat egyszerre, egy kis áttekintés mellett, hadd mutassam be az idei újdonságokat!

Sokan tudjátok, hogy egy hosszú folyamat kicsúcsosodásának pillanatában kiszálltunk az amatőr versenyek szervezéséből. Öt verseny maradt meg összesen, a Methodozás mesterei négy fordulóval és a Pető intézet óvodásait támogató verseny. Ezek a versenyek egyediek, mi “találtuk” ki őket és sajnáltuk volna, ha eltűnnek. De mit is csinálunk a felszabadult időben? Aki ismer minket, nem úgy képzeli el, hogy fekszünk otthon és álmodozunk a pecáról. Laci és én is egyből elkezdtünk számunkra kihívást rejtő versenyeket keresni, ahol nyugodtan indulhatunk. A sok szervezés miatt ezekből teljesen kimaradtunk az előző években. Én a Haldorádó versenyeit néztem ki magamnak és a Method OB is reális lett az aránylag közeli pálya miatt, már nem eredményt elérni, hanem egyáltalán elindulni. 

Az, hogy engem mi érdekel a peca téren még jobban, az nem volt kérdés: kicsit többet horgászni, fejlődni, tanulni és tanítani. Ahogy a gyerektáboros cikkben láthattátok, a Prérin idén már három gyerektábor lesz és csatlakozni fogok a nyár végihez is a Balatonon!

A FeHoVá-n annyira sokan kérdezték, hogy nem lesz-e családi jellegű lehetőség a közös pecára, hogy a második nap reggelén, már a dátumokat kerestük és ki is jelöltünk három hétvégét, ahova akár egy napra is, nem csak gyerekeket hanem az egész családot várjuk (Április 21-22, május 5-6, június 2-3). Ezekkel a családos hétvégével némileg árfedésben indul az idei legnagyobb kihívás számomra: felnőtteket szeretnénk közelebb segíteni a sikeres horgászathoz. 

Erről fogok bővebben írni majd, de engedjetek meg pár gondolatot. Én a legfontosabbnak tartom azon cégek munkáit, akik nem csak termékeket árulnak, hanem segítenek a módszerek elsajátításában is. Jellegüknél fogva ezek a cégek videókban tudnak nagy tömegeket elérni. Ez nagyon fontos és általam tisztelt tevékenység, de ahogy a vízpartokon látni, nem lehet így mindenkinek minden kérdésére választ adni. Én nem gondolom, hogy olyan tudásom lenne, mint ezen filmek főszereplőinek, de az látszik, hogy a négy évtized horgászat alatt sikerült egy használható szemléletet kialakítanom. Ezek a napok nem a profi versenyzőknek szólnak, bár lenne aki jól érezné magát és még hasznosnak is érezné talán egy két részét. Ezek a napok közös gondolkodásról, szemléletről, közös tanulásról és egyedül megvalósíthatatlan gyakorlásról fognak szólni a Préri tavon, akár teljesen kezdőknek is. Remélem amellett, hogy sok kérdésre egyből tudunk majd válaszolni, lesz olyan is, amit közösen fogunk megfejteni, ezzel közelebb jutva a legkomolyabb csodafegyverhez, a megfelelő gondolkodáshoz. Már arra is kíváncsi vagyok, hogy hányan vállalják be, hogy szeretnének fejlődni!?

Amiért most tollat ragadtam, az igazából a legelső rendezvény az idei naptárban. 2017-ben biztosak voltunk a Préri étterem gyereknapi rendezvénye után, hogy nem lesz többet ilyen, mégis, magát a gondolatot nehezen tudtuk elengedni, szerettük ezeket a napokat. Így idén azt találtuk ki, hogy az ötleteket és erőforrásainkat összerakva a horgasztaborok.hu csapatával egy a nyári horgásztáboroknak nyílt napot szervezünk, gyerekprogramokkal, emellett pedig a Préri tó és Préri étterem és horgászbolt is kedveskedik vendégeinek valamivel. Ehhez csatolunk még egy vízparti minikiállítást és egy horgászbörzét is. Nézzük ezt részletesen!

Horgásztábor nyílt nap, börze és akció a horgászboltban, minikiállítás a vízparton 2018. április 14-én

A horgasztaborok.hu és az étterem biztosítja a gyerekek szórakozását és a gyerektáborok szervezőivel is találkozhatnak a szülők. Milyen programok várják a gyerekeket:

 • horgászat a kárászos tavon
 • arcfestés
 • csillámtetkó
 • gipsz öntvények kifestése
 • színezők
 • tésztafűzés
 • ugrálóvárak
 • játékpeca

A horgászcikkekkel és bemutatókkal kapcsolatban a horgászbolt felel a programokért:

 • börze keretén belül mindenki árulhatja amije van, de már nem kell neki (aki szeretne árulni kérjük a Préri étterem és horgászbolt Facebook oldalának ezt üzenetben jelezze, esetleg 1-2 fényképpel a várható portékákról)
 • a horgászbolt kiárusítást tart azokból a termékekből amiket valamilyen okból nem tartunk tovább, ezek nem rossz termékek, csak nincs végtelen helyünk és sok az újdonság és új márka, felszámoljuk például a pergetéshez kapcsolódó készletünk nagy részét
 • a horgászboltban minden minimum 20%-os kedvezménnyel kapható majd, a legújabb dolgok is és nem épp mutatóba lesz pár darab, Dovit, Haldorádó és Preston biztosan többszöröse lesz a szokásos készletnek
 • Ha ezen a napon rendelsz Preston vagy Korum terméket és le is előlegezed, arra szintén jár a 20% kedvezmény, legyen az bot, szék, láda vagy bármi más (ez az akció 10 000,- feletti rendelésre vonatkozik)
 • A parton két kis standon Varga János a TopMix színeiben és Pechnyó Gergely a Dovitot képviselve várja majd az érdeklődőket, de nem csak termékekkel hanem a teljes felszerelésükkel, állítólag még ki is lehet próbálni azokat. Jánost kérdezhetitek a 2017-es Method OB szerzett bajnoki címének történetéről, Preston, Korum és Sonubaits termékekről. Gergő a idei Dovit újdonságokkal vár mindenkit, de itt ugyan úgy nem csak szagolni lehet,  hanem bekeverés mellett, akár élesben ki is próbálhatjátok a termékeket. Emellett természetesen a versenyszerelését is szemügyre vehetitek, ahol a legújabb vagy néha még a nem is kapható By Döme termékek sorakoznak.

A tóra érkező horgászok közül pedig az első 200 egy kupont kap, amivel következő alkalommal egy napijegy áráért ketten jöhetnek pecázni a nyári szezon előtt, azaz június 15-ig, így meghívhatnak magukkal horgászni valakit egy napra!

Belépés ingyenes, de aki horgászni is akar, az a bejáratnál napijegyet kell váltson!

Írta: Doktorits András

 

 
 
 
Most itt vannak
Kapcsolódó cikkek
Doki
szerkesztő
 
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Videók

 

Ajánló

 

Események

 
  Bandesz nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/4 versenyre 36 perce
  Bandesz nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/3 versenyre 36 perce
  Bandesz nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/2 versenyre 36 perce
  segal nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/4 versenyre 1 órája
  eprekike nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/4 versenyre 1 órája
  eprekike nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/2 versenyre 1 órája
  segal nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/3 versenyre 1 órája
  segal nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/2 versenyre 1 órája
  Zerta nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/4 versenyre 3 órája
  Zerta nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/2 versenyre 3 órája
  jmaresz nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/2 versenyre 3 órája
  Zerta nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/1 versenyre 18 órája
  MPeter nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/1 versenyre 21 órája
  Verle Kata nevezett a Halat.hu - Dovit Methodozás mesterei 2018/1 versenyre 22 órája
 
 
 
Írok a HALATra
Balogh Laci Felkerültek a Methodozás Mesterei I. fordulójának az eredményei!
0 hozzászólás
Doki Mit gondolhat aki kitesz ide a falra egy versenyhirdetést úgy, hogy egy szót se szól nekünk? Vajon látta az oldalt?
0 hozzászólás
fugitive Tisztelt Szervező Urak! Nagy kérés lenne, hogy aki a Halat.hu oldalon szervez versenyt, az töltse fel legyen szíves az eredményeket is oda? Szinte senki nem teszi meg - pedig jól áttekinthető és nyomon követhető lenne. Főként a sorozatoknál.
1 hozzászólás
Roland Osztermann sziasztok a Mai Mobydick 2. feeder Adventurs super kupa eredmányét hol találom??

3 hozzászólás
Attila Szekszárdi Hévízgyörki KIFOGLAK TÓ!
0 hozzászólás
feederadventures Sziasztok. Sajnos a Feeder Adventures Moby Kupa elmarad ,mert a jég még nem adta meg magát.
Sajnálom,és ne feledjétek a jövő hét már biztosan a versenyekről szól majd !

0 hozzászólás
Olivver Sziasztok!
Tudtok vmit a márc. 10-én megrendezésre kerülő Feeder Adventures versenyről? Elmarad vagy még nem tudni?

4 hozzászólás
László Dobrotka Szerettem volna hozzáadni a zalalövői Borostyán tavat, ahol horgászegyesületünk a Borostyán HE várja szeretettel a horgászokat . A Campingben sátor, lakókocsi elhelyezés lehetősége , kultúrált faházak és étterem állnak a vendégek rendelkezésére. www. zalalovohorgaszto.hupont.hu Dobrotka László 30-4331022

1 hozzászólás
Olivver Sziasztok!
Kérdésem az lenne, h a Moby Nagy Nevelő taván mivel etet a gazda? Tudja vki? Kukorica alapú, vagy halliszt alapú lehet a takarmány?

3 hozzászólás
Bodó György Sziasztok!
Sajnos a Pető intézeti versenyen nem tudok ott lenni, de ha nektek jó és adtok egy bankszámla számot szívesen elutalnám azt az összeget, amit a versenyre szántam.

1 hozzászólás