Rendezvények

 
Adácsi horgásztó
2018. április 22.
Nevezők: 44
Rendező: Szekeres Tibor
Moby dick horgásztó
2018. április 22.
Nevezők: 35
Rendező: Benyus Laci
Délpesti Horgásztó
2018. április 28.
Nevezők: 17
Rendező: Pop Attila
Moby dick horgásztó
2018. április 28.
Nevezők: 31
Rendező: Pecasarok
Moby dick horgásztó
2018. április 29.
Nevezők: 41
Rendező: Szekeres Tibor
Moby dick horgásztó
2018. május 05.
Nevezők: 38
Rendező: Pop Attila
Moby dick horgásztó
2018. május 06.
Nevezők: 19
Rendező: Benyus Laci
 

Partnereink

 

 

 


Ajánló

 

Galéria és képek

 
 383   0
 
 
 342   0
 
 349   0
 
 
 181   0
 
 263   0
 
 
 185   0
 

Szavazás

 

 
 

Friss hírek

 
Egyéb   2018. január 07.   0 hozzászólás
 

2017-ben egy régen dédelgetett tervem valósulhatott meg: gyerektábort szervezhettünk.

Igaz, hogy nem teljesen önállóan, de be kellett látni, hogy ez már nem fér bele az időbeosztásba. Nyitott szemmel járva találkoztam azzal a csapattal akik mindent tudtak, amire én nem voltam képes, így hívtuk közösen életre az első két turnust a Préri tavi horgásztáborok sorában.

 A www.horgasztaborok.hu (az oldalon találhatók a részletes információk és a jelentkezési lap is) csapata gyakorlott és szakértő volt már táborok szervezésében, így minden aggodalom nélkül várhattuk az időpontokat. Én magam csak az egyik hetet töltöttem a gyerekkel, de nagyon jól éreztem magam velük és sokat tudtunk adni egymásnak.

Sok változás idén sem lesz, kivéve, hogy már három hétből lehet választani: 2018. június 17-22., 2018. június 24-29. és 2018.július 01-06. Minden esetben vasárnap délutáni érkezéstől péntek délutánig tartanak a turnusok. 

Hogyan gondolkodunk egy gyerektáborról? Az első előtt így gondolkodtunk róla és ez nem sokat változott, így álljon itt egy rövid idézet a 2017-es beharangozóból:

“Kedves Szülők!

Néhányan örömmel találkoztunk már azzal a jelenséggel, hogy gyermekünk egy reggel így áll elénk: „Horgászni szeretnék!” Mit tegyünk? 

Leginkább örüljünk, hogy ilyen hobbit választott magának! Másodsorban pedig segítsünk neki megvalósítani ezt, hiszen ő a jövő horgásznemzedéke!

Sok családban népszerű a horgászat a gyerekek körében is: sokan „megöröklik” a horgászat szeretetét, más esetekben pedig a kíváncsiság az, ami a horgászat felé tereli őket. Talán nem is tudjuk, mekkora felelősség az, hogy milyen tudást, milyen szemléletet adunk át nekik.

Ne ijedjünk meg attól, ha a gyerek korán kezd el érdeklődni a horgászat iránt! Ha magunk is horgászunk, akkor valószínűleg – példaképként – nekünk szeretne kedveskedni azzal, hogy olyan sportot választ, ami összeköt minket. Van, amikor csak nézünk: „Kire ütött ez a gyerek? Nálunk nem horgászik senki!” Ilyen esetekben is csak örülhetünk, hogy gyerekünk egy olyan sportot választott magának, amiben örömét leli, ami a jó levegőn, jó társaságban zajlik.

Magyarországon a gyermekeknek 14 éves koruk alatt nem kell horgászvizsgát tenniük. Ettől eltekintve praktikus, és célszerű, hogy megtanuljanak néhány dolgot, ha komolyabban érdeklődnek, esetleg sportnak tekintik a horgászatot. Rohanó világunkban nincs mindig időnk arra, hogy részletesen, odafigyelve, akár napokon keresztül elmagyarázzuk a gyerekeknek a horgászat mibenlétét, a legegyszerűbb kötésektől a csalikon át, a különféle horgászati technikákig. Mi, a Préri-tavon megrendező horgásztáborunkban megtanítjuk mindezeket a trükköket és bízunk benne, hogy a megszerzett tudás sok-sok boldog és emlékezetes pillanatot fog okozni a családnak.”

Idén is mindenkit szertettel várunk!

Doktorits András 

 

 

 
Címkék: horgásztábor
 
 
Most itt vannak
Doki
szerkesztő
 
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Videók

 

Ajánló

 

Események

 
  Laceebaa ismerősnek jelölte Tibi14-t.
  Laceebaa nevezett a Feeder Classic Challenge versenyre 11 órája
  Mazsi81 nevezett a Páros Method Kupa versenyre 11 órája
  Chabee71 nevezett a Páros Method Kupa versenyre 11 órája
  Tibi14 nevezett a Feeder Classic Challenge versenyre 20 órája
  Pál Janos nevezett a Feeder Adventures SZUPERKUPA 2018 III. versenyre tegnap
  Guttyi nevezett a Páros Method Kupa versenyre tegnap
  Horváth Attila nevezett a Páros Method Kupa versenyre tegnap
 
 
 
Írok a HALATra
Roland Osztermann sziasztok a Mai Mobydick 2. feeder Adventurs super kupa eredmányét hol találom??

3 hozzászólás
Attila Szekszárdi Hévízgyörki KIFOGLAK TÓ!
0 hozzászólás
feederadventures Sziasztok. Sajnos a Feeder Adventures Moby Kupa elmarad ,mert a jég még nem adta meg magát.
Sajnálom,és ne feledjétek a jövő hét már biztosan a versenyekről szól majd !

0 hozzászólás
Olivver Sziasztok!
Tudtok vmit a márc. 10-én megrendezésre kerülő Feeder Adventures versenyről? Elmarad vagy még nem tudni?

4 hozzászólás
László Dobrotka Szerettem volna hozzáadni a zalalövői Borostyán tavat, ahol horgászegyesületünk a Borostyán HE várja szeretettel a horgászokat . A Campingben sátor, lakókocsi elhelyezés lehetősége , kultúrált faházak és étterem állnak a vendégek rendelkezésére. www. zalalovohorgaszto.hupont.hu Dobrotka László 30-4331022

1 hozzászólás
Olivver Sziasztok!
Kérdésem az lenne, h a Moby Nagy Nevelő taván mivel etet a gazda? Tudja vki? Kukorica alapú, vagy halliszt alapú lehet a takarmány?

3 hozzászólás
Bodó György Sziasztok!
Sajnos a Pető intézeti versenyen nem tudok ott lenni, de ha nektek jó és adtok egy bankszámla számot szívesen elutalnám azt az összeget, amit a versenyre szántam.

1 hozzászólás
Doki Préri étteremben vehettek FeHoVa jegyet 1 900,-
0 hozzászólás
olaszlo T. Horgaszjegy.hu!
ugyfelszolgalat@horgaszjegy.hu

Megint oda lyukadtunk ki, hogy átvernek, lenyúlnak , hülyének néznek bennünket tisztességes sporthorgászokat! NINCS VERSENYKÁRTYA!? Miért nincs?! Mert trehány és felületes a kibocsájtó?! A 2018. január 1-től érvényes kedvezményes országos sporthorgász jegy kiváltásának "feltétele" a versenykártya megléte?! Versenykártya meg nincs, nem lehet kapni, mert állítólag megváltoztatták a formáját!! Mikor lesz?! Majd februárban, jön a válasz?!! Reklamáljak a Horgaszjegy.hu-n?! Közben eltelik két hónap, így az egy évre szóló engedélyből máris csak 10 hónap lesz!? Így kell ezt csinálni?! A hülye horgász meg mit reklamál?! Felháborító és undorító ez a felületes és trehány ügyintézés!? Kifogás az van, versenykártya az nincs?! Meddig lesz ez így?! Addig, amíg a felelősöket el nem zavarják!! Reméljük már nem sokáig?!
T. Illetékes?!
Kérem tájékoztasson, mikor, hol és hogyan lesz, lehet igényelni, vásárolni 2018 évre érvényes versenykártyát?!
Miskolc, 2018. január 29.
Üdvözlettel.
Oláh László, mezei sporthorgász
E-mail: olaszlo@citromail.hu

6 hozzászólás
icsengod Sziasztok üdvözlök mindenkit...
2 hozzászólás